De Deli

Marseille Deli is iedere donderdag t/m zondag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur en biedt de lekkerste (stok)broodjes, borrel- en maaltijdgerechten, patisserie en koffies van de kade, alles huisgemaakt.

Brood en patisserie

Het bakkers assortiment van de deli bestaat oa uit huisgemaakte croissants, stokbroden, zuurdesembroden, citroentaartjes, glutenvrije chocolade cake, amandal sinaasappelcake en

koeken.

Deli gerechten

Vanuit de deli serveren wij oa bakjes houmous, aioli, gegrilde groenten, pulpo, pepperonata, brandade, confit de canard, poussin uit onze grill en een aantal wisselende gerechten. De bakjes zijn zowel los te bestellen als in combinatie. Het tasje Marseille bestaat uit 4 deli gerechten en kost 20 euro.

Stokbroodjes to go

Marseille serveert ook stokbroodjes to go, authentieke franse stokbroden met pulpo en huisgemaakte aioli; of kaas en huisgemaakte mayonaise; confit de canard met pickles of; vegetarisch oa een broodje houmous of een broodje aigre doux, een zoetzure stoof van aubergine, tomaat en ui met aioli.

Shop

Marseille Deli biedt daarnaast een leuk assortiment aan lokale producten zoals eieren en melk van floating farm en conserven zoals Marokkaanse sardines, blikjes ortiz tonijn, ansjovis en bonito en echte franse dijonaise, mayonaise met een vleugje mosterd uit Dijon en een selectie moutardes van Maille.