Over ons

Welkom bij Café Marseille, een ruig Zuid-Frans eetcafé op de kade in Rotterdam, sedert december 2020. 
 
Café Apéro Deli Diner Marseille serveert klassieke Franse en mediterrane gerechten vanaf lunchtijd tot ‘s avonds laat, verwacht klassiekers zoals kikkererwten panisse, rijk gevulde vissoep, confit de canard, knolselderijsteak, steak frites, baguette merguez frites, moules frites, oesters, fruits de mer en nog veel meer lekkers uit onze keuken. Al onze patisserie is huisgemaakt.
 
Marseille beschikt over een ruime binnenruimte en groot terras met uitzicht op dé foodstraat van Rotterdam, de West-Kruiskade / 1e Middellandstraat. Het cafe restaurant en de deli zijn 7 dagen in de week geopend van 11.00 uur tot 0.00 uur.
 
Café Marseille werkt zo veel mogelijk met dagverse producten van lokale leveranciers en duurzaam gevangen vis.
 
Iets te vieren?
Marseille werkt nauw samen met De Glasfabriek in Schiedam en Le Vieux Moulin in Noord Frankrijk. Wilt u een exclusief diner, huwelijk of bedrijfsevenement in één van de prachtige hallen van De Glasfabriek in Schiedam of op een authentieke Franse boerderij op slechts 3.5 uur afstand van Rotterdam , stuur ons een mailtje met wensen op bonjour@cafemarseille.nl en wij maken het mogelijk.
 
Kadobon
De Marseille kadobon is het ideale kado voor iedere feestelijke gelegenheid. Koop onze kadobon goldcard bij Cafe Marseille. Het bedrag kan je zelf aangeven!